РАДВАЙТЕ СЕ НА НАШИТЕ ГРИЖИ

ДЕТСКА ШКОЛА ПЪРВИТЕ 7

полудневно и целодневно обучение на деца

Търсите най-доброто за своето дете и искате да му предоставите подходяща среда за развитие?

Нашата задача е да създадем подходяща среда, която да поощрява независимостта и свободата на избор на децата. Среда, в която заедно да „Изградим личности“.

Детска школа „Първите седем“ е създадена за вас деца.Ние сме млад и амбициозен екип от специалисти,вярваме,че образованието е изкуство и основна цел в живота.То трябва да следва и отговаря на нуждите на естественото развитие на децата.

В детска школа „Първите седем“ децата учат чрез игра.Един от основните принципи е ,че това не е просто игра,а работа която малкия човек трябва да свърши за да порасне.

СВОБОДА НА ИЗБОРА

Детето е свободно само да избере дейността,с която да се занимава и материалите с които да работи.Правото на избор е ключов фактор за развитието на децата,за тяхната самостоятелност,самоувереност и пълноценност, мотивира децата,желанието им за учене и хармонично развитие.

УВЕРЕНИ И ОТГОВОРНИ

Подготвената "Монтесори" среда и свободата на избор дава възможност на децата да станат самостоятелни, уверени и готови за света на възрастните.

ОСНОВНИТЕ ПРИНЦИПИ КЪМ, КОИТО СЕ СТРЕМИМ:

» Индивидуален план за обучение

» СМЕСЕНИ възрастови групи

» Свобода в рамките на определена дейност

» Свобода в границите на безопасното

» Децата са независими(учим ги да се обслужват сами)

» Подходяща Монтесори среда

» Децата съжителстват в истинска среда със всичките й компоненти

ЕКИПЪТ НА
ДЕТСКА ШКОЛА ПЪРВИТЕ 7
полудневно и целодневно обучение на деца

Здравейте мили родители.

Следващите редове са за всички Вас, на които им предстой да вземат най-доброто решение за своето дете. Имаме удоволствието да Ви запознаем с любезния екип на детска школа Първите седем.

Какво можем да кажем за него:

Вероника Тачева - Педагог

Завършила бакалавърска степен "Предучилищна и начална училищна педагогика" във Великотърновски университет. Преминава преддипломен практически курс в държавна детска градина, където в продължение на 10 години трупа своя опит с деца.

През 2018 година завършва теоритичен и практически курс по "Монтесори" методика към Асоциация "Монтесори - Ръка за Ръка", а през месец септември същата година започва работа в детска школа "Първите седем".

Средното си образование завършва през 1994 год. в родния си град Плевен в спортно училище "Георги Бенковски" със специалност - плуване.

От месец март 2018 год. работи като треньор по плуване към "Аква център"- Плевен и плувен клуб "Инвиктус" с деца от 0 до 6 годишна възраст.

Виолина Ванкова - управител

Завършила бакалавърска степен "Медицинска рехабилитация и ерготерапия" - МУ гр.Плевен през 2014 год. Веднага след това завършва и магистърска програма "Здравен мениджмънт" в Стопанска академия "Димитър А. Ценов" - гр. Свищов.

В продължение на 4 години работи като рехабилитатор в "Аква Център" гр.Плевен, като изготвя и провежда индивидуални и оздравителни програми за деца.

Завършва теоритичен и практически курс по "Монтесори" методика към Асоциация "Монтесори - Ръка за Ръка".

Съвместно с екип от специалисти през октомври полагат началото на нов проект - детска школа "Първите седем”.

Любезният екип на детска школа първите седем Ви приветства с Добре дошли.