РАДВАЙТЕ СЕ НА НАШИТЕ ГРИЖИ

ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪРВИТЕ 7

полудневно и целодневно обучение на деца

Търсите най-доброто за своето дете и искате да му предоставите подходяща среда за развитие?

Нашата задача е да създадем подходяща среда, която да поощрява независимостта и свободата на избор на децата. Среда, в която заедно да „Изградим личности“.

Частна детска градина „Първите седем“ е създадена за вас деца.Ние сме млад и амбициозен екип от специалисти,вярваме,че образованието е изкуство и основна цел в живота.То трябва да следва и отговаря на нуждите на естественото развитие на децата.

В частна детска градина „Първите седем“ децата учат чрез игра.Един от основните принципи е ,че това не е просто игра,а работа която малкия човек трябва да свърши за да порасне.

СВОБОДА НА ИЗБОРА

Детето е свободно само да избере дейността,с която да се занимава и материалите с които да работи.Правото на избор е ключов фактор за развитието на децата,за тяхната самостоятелност,самоувереност и пълноценност, мотивира децата,желанието им за учене и хармонично развитие.

УВЕРЕНИ И ОТГОВОРНИ

Подготвената среда и свободата на избор дава възможност на децата да станат самостоятелни, уверени и готови за света на възрастните.

ОСНОВНИТЕ ПРИНЦИПИ КЪМ, КОИТО СЕ СТРЕМИМ:

» Индивидуален план за обучение

» Свобода в рамките на определена дейност

» Свобода в границите на безопасното

» Децата са независими (учим ги да се обслужват сами)

» Децата съжителстват в истинска среда с всичките й компоненти

ЕКИПЪТ НА
ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА ПЪРВИТЕ 7
полудневно и целодневно обучение на деца

Здравейте мили родители.

Следващите редове са за всички Вас, на които им предстой да вземат най-доброто решение за своето дете. Имаме удоволствието да Ви запознаем с любезния екип на частна детска градина Първите седем.

Какво можем да кажем за него:

Вероника Тачева - Педагог

Завършила бакалавърска степен "Предучилищна и начална училищна педагогика" във Великотърновски университет. Преминава преддипломен практически курс в държавна детска градина, където в продължение на 10 години трупа своя опит с деца.


През 2018 година завършва теоритичен и практически курс по "Монтесори" методика към Асоциация "Монтесори - Ръка за Ръка", а през месец септември същата година започва работа в частна детска градина "Първите седем".


Средното си образование завършва през 1994 год. в родния си град Плевен в спортно училище "Георги Бенковски" със специалност - плуване.


От месец март 2018 год. работи като треньор по плуване към "Аква център"- Плевен и плувен клуб "Инвиктус" с деца от 0 до 6 годишна възраст.

Ива Стойкова - Педагог

Завършила Магистърска степен, специалност “Предучилищна и начална училищна педагогика” 2018 г., във Великотърновският университет „Св. Св. Кирил и Методий . Преминава преддипломен практически курс в държавна детска градина и училище.


През 2006 г. завършва образователно-квалификационна степен “СПЕЦИАЛИСТ” – Специалност “Маркетинг” в Датски колеж (мениджмънт, търговия и маркетинг (МТ&М), 2007 г. Великотърновският университет „Св. Св. Кирил и Методий“


Образователна - квалификационна степен Бакалавър специалност “Финанси” 2009 г.


Великотърновският университет „Св. Св. Кирил и Методий“.

Образователна - квалификационна степен Магистър специалност "Финанси и Банково дело”. От дете се занимава, с рисуване и мода до ден днешен е нейно хоби и талант, владее Испански език.

Ейми Постълуейт - Педагог


Завършила бакалавърска степен в Колумбийския Международен Университет в Южна Каролина, САЩ (2007г.) със специалност преподаване на английски като чужд език.


От 2013 г. тя е водила е занимания по английски за деца от 2-18 години в гр. Свищов и гр. Плевен.


Също така е водила групови и индивидуални частни уроци по английски за всяка възраст. Има опит и да преподава на ученици от 5-7 клас. С нейния съпруг водят „English Conversation Club Pleven.”

Любезният екип на частна детска градина Първите седем Ви приветства с Добре дошли.